{ SKIP }
文:MenClub Kay Pang
POSTED ON 06 Mar 2018
「紫色夾雜…灰色襯著…T恤橙雨樓…」
假若閣下能夠唱得出以上的歌詞,大概年紀最少也有〝3字頭〞吧,這首劉德華經典跳舞歌《開心的馬騮》所唱的,不但是90年代初〝最In〞的打扮,亦正正是今回ATMOS LAB最新系列的主題!

近年積極進軍服飾界的日本波鞋名所atmos,旗下的街牌ATMOS LAB本季就將90年代累積的Dead Stock,包括多件Nike、adidas以及NBA波衫等等,重新解構拼接成名為「UPCYCLING」的系列,想重拾90年代最時最In造型的〝潮叔〞,今次係機會了!

由上年漏出照片開始,起初好多人以為係fans自製版嘅adidas x《龍珠Z》。結果官方走出來承認係有呢件事,相信唔少睇開龍珠長大嘅朋友,應該都會想支持下。而香港方面,首兩款adidas Originals x《龍珠Z》系列ZX 500 R ...
style
【收藏價值極高】adidas x《龍珠Z》悟空&菲利鞋款 9‧29率先發售 ... ...
19 Sep 2018
目前經已有Nike、adidas等運動品牌確定會進駐,未來亦會有The North Face、New Era、New Balance、UNDER ARMOUR以及ASICSTIGER等陸續進駐!
style
【選址渋谷GAP舊地!】東京全新綜合式運動店XEBIO即將開業
19 Sep 2018