{ SKIP }
文:MenClub Mean娜  圖:互聯網
POSTED ON 11 May 2017

每個男士都有個至親嘅「細佬」由細到大陪伴你左右,你哋經歷過人生各種起起伏伏,高潮低潮,但即使你對住「細佬」對足一世,都可能只係了解佢嘅肉體。外國網站Menjoy!家下就話你知一啲鮮為人知嘅丁丁小知識,等你更深入認識下面嘅「細佬」!



1. 2003年有考古學家發現目前世界上已知最早擁有陰莖嘅生物「Colymbosathon ecplecticos」,「Colymbosathon ecplecticos」係一種硬殼海洋生物,佢嘅希臘文直譯就係「擁有巨根嘅游泳動物」。


2. 唔講唔知,原來400位男性當中就有1位可以自己幫自己口交。


3. 陰莖可以分兩種類型,一種係平時睇落平平無奇,但勃起時尺寸會明顯變大好多;而另一種係原本尺寸就比較大,但勃起時反而冇太大改變。


4. 男性平均嘅性高潮時間係6秒,而女性係23秒,相差大約4倍左右。


如果可以攬住佢一齊睇波…你仲可唔可以專心睇波呢?
girls
識波女人最吸引 中國主播「麼麼噠」
21 Oct 2017
有女生向我提出了一個有趣的提問:當你在新發展的情人家裡發現一盒已開封的安全套,你不覺得他應該先丟棄,然後在有需要的時候才再添置嗎?
girls
黃天頤-《安全套,應該為誰買?》
21 Oct 2017