{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 03 Jun 2018
「性」係情侶之間以身體最直接感受對方嘅愛嘅不二方法。於水乳交溶汗流浹背的有規律活動中,雙方交流嘅不單止係體液,更是最本能的愛及佔有。問題係好多情侶喺床上都面對不同問題,更甚者係根本唔知道伴侶想要啲咩。如果你都面對同類問題,咁以下呢個研究就可能畀到答案你啦。
由BodyLogicMD舉行嘅研究訪問咗超過1000名男女,詢問關於男女於性愛上對伴侶嘅外表以至行為要求,其中就被問到如果要改變目前嘅性愛習慣,最想改嘅會係咩。首先男女雙方都最希望對方能夠有更多前戲,好讓自己進入狀態;另外雙方亦希望對方為自己口交及有更多性愛姿勢。不過其餘部份嘅要求就唔同,女性希望使用性玩具、以及更多做愛次數,但男方則希望可以肛交及群P以滿足自己嘅幻想。順帶一提,只有19%女性及7%男性係認為自己嘅性愛完全唔需要改變任何嘢,證明大家其實都唔係好滿意架咋。
另外調查亦顯示受訪者平均希望每年有120次性愛,即係大約每三日就一次,當中包括每兩星期一次口交及每月一次肛交。但調查同時亦發現呢個頻率未必能夠滿足男性,因為佢哋希望可以「間中地(Occasionally)」進行肛交以及「頻繁地(Frequently)」有口交。鑑於男女要求不同,BodyLogicMD最後都提醒大家要與伴侶保持溝通,就算有要求都唔好夾硬黎啦。
BodyLogicMD
用咗五年時間練出呢副身材!
girls
肉感曲線泳衣模特兒 Derrion Keller
20 Jun 2018
淨係呢個Noa Elharar都夠殺啦!
girls
以色列軍隊可能係世上顏值最高嘅軍隊
19 Jun 2018