{ SKIP }
文:MenClub William
POSTED ON 01 Feb 2018

阿爸阿媽年代,表白會寫情信,用筆跡表達心聲,到現在,我諗大家唔打電話,都會send個whatsapp加符號。或者你在網絡上睇得太多示愛或求婚的片段,好土豪式包起成個LED幕表白,我知你其實心底都好想試一次,來吧,機會來了,在尖東街頭示愛吧!

話說尖東海旁的尖沙咀中心及帝國中心外牆,就有面積達4,000平方米,由6萬3千顆變色LED圓點燈組成維港上最大的幕牆,有商場就舉辦個活動,俾各位男士們在情人節當晚9時半至11時之間,在熒幕用30 秒去表達愛意,如果係你,你會喺30秒內寫D咩?

想達成如此爆破又驚喜的橋段,總需要些少財力,方法是在特定商場累積消費滿 $6,000或以上先可以參加。嫌貴?春宵一刻值千金,如果呢$6000成功製造到感動,戀情升溫,一撻即著,點會唔值呀?

我諗大概行程就係:

尖沙咀附近食情人節大餐(請留意MenClub介紹)-> 沿海皮慢行向尖東方向 -> 跟劇本就到幕牆下,再抬頭上望 -> 二個字「驚喜」!然後感動,完。

信和集團「LED心意卡」(即日起至4/2)

參加方法:於屯門市廣場、奧海城、荃新天地、黃金海岸商場、中港城、尖沙咀中心、帝國中心及信和廣場),同一商場內以電子消費累積滿 $6,000或以上即可。
名額有限,先到先得,額滿即止。

詳情請瀏覽:http://www.sinomalls.com/sino/images/event/SIN_Valentines.pdf參閱詳細規則條款。

啱呀,做運動員都可以理財有道!
gourmet
踢澳職當副業 牙買加飛人保特倫敦開餐廳做老闆
24 Oct 2018
David在曼谷煮泰菜煮到全泰無人不識,連古泰菜食譜都玩埋,究竟會帶來咩地道泰味俾香港食客呢?
gourmet
世界知名泰廚David Thompson 大館Aaharn終於開張!
23 Oct 2018