{ SKIP }
文:MenClub 軾條鉄  
POSTED ON 09 Apr 2019


就算是有炒作之嫌,KAWS的畫作《THE KAWS ALBUM》早前在蘇富比成交價過億,直令呢位街頭出身的紐約藝術家,成為當代藝術界留名的一員。而今次KAWS繼「KAWS:HOLIDAY」維港海上展覽後,今日KAWS亦突發公佈聽日4月10日於KAWSONE網站發售最新的BFF粉紅版毛絨公仔,而香港AllRightsReserved方面的DING DONG網店亦將於明日開始接受抽籤登記,觀乎近月KAWS的熱賣,呢隻粉紅色BFF都必炒無誤。

講起粉紅色BFF,相信大家都會聯想到早前與Dior合作推出的西裝版粉紅色BFF,售價就高達$7,500美元,相比之下今次呢隻算係平民版了。

而於2016年時,KAWS亦曾推出藍色和黑色版本的BFF毛絨公仔,今次更特意公開套裝照片,先前有買的話,今次冇理由唔照跟!


大家可於香港時間4月10日下午10時至凌晨12時於DINGDONG宅配便 接受抽籤登記。中籤者將於4月15日收到電郵通知。


官方網站 Official website: www.dingdongtakuhaibin.com
與 Netflix 同名紀錄片 ' Homecoming ' 同步上架。
style
【衣影同步】Beyoncé 推出 ‘Homecoming’ 紀念服飾系列
19 Apr 2019
向日本傳統袋牌「ランドセル(Randoseru)」致敬!
style
【「重塑」日本小學生書包!】Hender Scheme再有神作面世
19 Apr 2019