{ SKIP }
文:MenClub Mean娜  圖:互聯網
POSTED ON 13 Feb 2018

自從2013年橋本環奈以一張「奇蹟美照」爆紅之後,到今時今日都五個年頭,睇住呢位小妹妹由14歲紅到而家19歲,一步步成長,一步步長大,真係好似睇住個妹慢慢變大個咁。雖然一直以來都屢傳BB劣化消息,但其實除咗佢發育時期食得多啲啲,身材豐滿啲啲之外,老老竇竇,個樣都係冇變,Keep住又靚又Sweet。但當你以為呢位小妹妹會一直好似回憶中嘅細路女咁嘅時候,突然有一日,你會發覺,阿妹真係大個女喇,點解?因為我真係睇得出佢「大」咗,個人變得好有「事業心」!

話說環奈BB 19歲生日後第一個Post,就係幫《週刊少年Magazine》拍攝時嘅側拍,可以見到環奈BB低垂住頭,件衫跌晒膊咁露出香肩之外,仲拋出一條深深嘅事業線,相信一眾睇住佢「大」嘅叔叔真係倍感安慰!
某男星近年原本是很多中女的天菜,直到早前被發現他跟某女星拍拖,這位女星一再因為少根筋而在社交網站爆出連串公關災難,出醜人前,很多人,不管男女,開始對這位男星「改觀」 起初男星叫那些批評網民直接 ...
thezone
王貽興 - 爛燈盞
21 Oct 2018
男人素來都最著重大小,尤其一講到自己嘅大小,簡直就係男人尊嚴之爭。但大家自己知自己事,絕大部份男人都一定唔會係30cm之流,甚至會活在自己嘅「尊嚴」填補唔到女伴身體「空虛」嘅陰影之下,那怕有眾多研究、訪問 ...
thezone
一寸長一寸強?男士「長度」原來有差
21 Oct 2018