{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 28 May 2021

我讀緊中學嘅時候,唔少同學都會襯暑假搵啲兼職做下,而當時嘅我亦去咗屋企附近間M記做兼職,時薪係$12.5一個鐘。最後我返咗一個暑假,充份了解到資本主義嘅邪惡 (同主要係儲夠錢買咗部薄版PS2) 之後就下定決心要讀好啲書。事隔幾廿年,依家啲小朋友就算要返兼職都唔會揀M記,實在M記亦真係請唔到人,所以美國嘅一間M記就決定推出重賞:送iPhone!

卻說美國Twitter用戶「Bragard」發現一間M記貼出招聘告示,上面大大隻字寫到明「Free iPhone」,考慮到美國M記員工一般係10蚊美金時薪,而目前Apple Store上最平嘅iPhone XR都要499美金,呢份入職禮物都算係相當大手筆,亦吸引到超過20萬人讚好「Bragrad」嘅發文。

目前Apple Store上有售、最平嘅iPhone 係XR

不過招聘告示都寫到明,員工必須要做足6個月,而且滿足「工作條件」先可以得到iPhone,再加上告示上冇講明iPhone嘅型號、容量等等,張圖仲要係有Home Button嘅型號,所以有唔少網民就懷疑間M記最終只會送iPhone SE或者iPhone 8等舊款,咁個吸引力就低好多啦。

有日喺網上討論區見到有人話,真男人應該要識得欣賞臀部,因為呢個部份最實用同埋反映到一個女仔勤唔勤力做Gym喎。我就覺得呢啲野真係各有所好嘅,不過為咗滿足各位讀者嘅喜好,今日就介紹一個有桃尻美女之稱嘅寫真 ...
girls
【深夜】桃尻美女 日本寫真女星「月城まゆ」
18 Jun 2021
100cm究竟係一個咩概念?當然唔係講緊等於1米或者39吋嗰啲廢話,而係指上圍100cm究竟係咩視覺效果。近年日本寫真界又多咗一位「來勢胸胸」嘅新人加入,「桜井木穂」除咗有100cm,仲要係I Cup罩杯,大家想知咩效果嘅 ...
girls
【深夜】日本寫真界新人 100cm「桜井木穂」
17 Jun 2021