{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 18 Aug 2022

幾年前我哋MenClub曾經親自去到日本,訪問當時嘅寫真新星「都丸紗也華」。事隨幾年,佢已經成為一線水著寫真偶像,同時佢個妹「都丸亜華梨」亦於最近加入寫真界,兩姊妹更加一齊拍攝寫真,我睇完嘅最大感想,就係家族基因真係好強大呀!

現年25歲嘅姐姐都丸紗也華,中學三年級起就已經簽咗經理人公司,16歲就已經開始拍攝水著寫真,而且憑住稚氣未除嘅樣貌配上F Cup超豐滿身材火速走紅。後來亦曾多次推出個人寫真集、亦曾N次為各大少年雜誌拍攝寫真,乃係日本當紅寫真偶像之一。而佢妹妹都丸亜華梨亦於2020年跟隨姐姐嘅腳步,先於2020年加入偶像團體「Shibu3 Project」,再於同年參加「Miss Magazine 2020」選美水著出道。

既然兩姊妹都係水著偶像,日本媒體當然唔放過搵哂佢哋黎拍攝「姊姊丼」寫真嘅機會。兩姊妹一拍埋,就可以見到姐姐「紗也華」身材較為豐滿,但妹妹「亜華梨」就似乎更可愛一啲,大家又會點揀呢?

都丸紗也華 IG:tmrsyk

都丸亜華梨 IG: tmr_akr_

如果大家有留意日本新聞,或者會知道近日日本壽司郎因為一個高中生嘅惡作劇而導致股價大跌,蒸發160億Yen市值,甚至有網民影到平時人滿為患嘅壽司郎竟然門可羅雀。而喺呢個時候,Twitter上就出現一條號稱「一個女仔 ...
girls
【深夜】拯救日本迴轉壽司店的台灣女生 「紳士龍蝦」
02 Feb 2023
性教育對於青少年身心發現都係相當重要嘅一環,但大家都做過青少年,都知道不論家長定學校,大家對於「性」呢個話題嘅態度都係相當保守,最後大家嘅性知識來源,唔係當年《Yes!》入面個Ms.Sex,就係大家辛辛苦苦搵返 ...
thezone
【兩性】研究指近8成少男少女靠睇AV學做愛
02 Feb 2023