{ SKIP }
文:MenClub 波特先生  圖:互聯網
POSTED ON 23 Mar 2020

相信有睇《人在野》嘅朋友,都對主持人Bear Grylls於正常人難以生存嘅境地下嘅求生技巧感到讚歎,亦於節目中學習到唔少有用嘅求生知識。而當人在野嘅時候,每一個moment都係爭分奪秒,因為你唔知下一秒究竟會發生咩事。所以,當你出門去一啲危險性較高嘅地方時,切記配備一隻高性能手錶,因為佢好有機會成為你嘅好幫手。

由瑞士製造嘅手錶品牌Luminox一直為地球上最艱辛處境及最堅強嘅人開發手錶,其中包括供海豹突擊隊隊員、急救人員、探險家等,手錶堅固耐用。今次Luminox就宣佈與《人在野》探險家主持人Bear Grylls合作推出全新腕錶。

《Luminox X Bear Grylls》嘅合作腕錶,於錶面及底蓋上都帶有Bear Grylls嘅專屬標誌及座右銘「Never Give Up」。而根據不同型號,腕錶個別具有指南針,計時等功能,當然還有Luminox Light Technology,在任何照明條件下都可以清晰睇見時間,並且保持穩定長達25年之久。

正如愛酒之人發現自己所愛的酒有一天放棄本身風格甚至品質變差了,我相信他會比其他人更痛心疾首,他會比任何人更落力批評。他不愛那款酒了嗎?他是比任何人更愛,所以才批評、希望它可以變得更好,但若果酒莊面對意 ...
watchesandwine
五花馬 - 五花馬的悲鳴
22 May 2020
想知戴上手襯唔襯?Grand Seiko仲出埋免費IG Filter!
watchesandwine
Grand Seiko X Watch of Switzerland 「峠」GMT
20 May 2020