{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 09 Mar 2018
講開亞洲靚女,大家不外乎會望向日本、台灣,又或者新興嘅泰國、越南,但其實新加坡女仔喺外國網友眼中都係相當有名(如果你有玩Tumblr係就知我講咩)。咩話?你話新加坡女仔皮膚黑唔靚女?放心,加少少英國血統落去就得架啦,唔信你睇下Cheyenne。

Cheyenne係一名出生於荷蘭、現居新加坡嘅英國新加坡混血兒。唔知係佢爸爸媽媽本身就係靚仔靚女,定係新加坡加英國血統真係咁強大,反正屬於00後、今年只得17歲嘅Cheyenne已經生成一副美人胚子,早年開始經營自己嘅Blog,吸引十萬讀者,後來更加被簽約成為遊走新加坡同香港兩地嘅模特兒,所以大家都有機會喺香港見到佢嘅身影架!

計我話Cheyenne最吸引人嘅就係佢天真燦爛嘅笑容,睇到我都忍唔住跟佢笑埋一份。唔知佢幾時會再黎香港呢?如果我去新加坡又有冇機會撞到佢呢?
計埋今次至少都76次啦!
girls
被報導過75次的肉感Model Ashley Resch
12 Dec 2018
真係冇估到影都可以咁好睇!
girls
巨大陰影 Lara McWhorter
10 Dec 2018