{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 26 Jul 2022

講起「惠比壽麝香葡萄」,相信大家都會記得佢係「一隊由AV女優組成嘅偶像組合」,不過其中當中有部份成員並唔係AV女優,只係寫真女星,例如我由細睇到大嘅「山中真由美」,以及今晚要介紹嘅呢位「白藤有華」咁,就係其中之一啦!

現年25歲嘅白藤有華細個時有哮喘,所以屋企人就送咗佢學游水,結果哮喘問題改善咗,同時練出一副佢自己都覺得「非常工口、非常滿意」嘅身材。後來佢因參加日本男性時裝雜誌《smart》嘅讀者模特兒獲得優秀賞,本來就打算離開大阪老家上京追夢,但佢開便利店嘅繼父就因為想留佢喺鋪頭幫手而拒絕,結果佢於學校老師及同學鼓勵之下於18歲孤身上京,更立誓永遠都唔會返老家。

隨後白藤有華於2018年加入惠比壽麝香葡萄,同年正式加入水著寫真界,至今雖然唔算大紅大紫,但都總算薄有名氣。不過惠比壽麝香葡萄已經於今月初解散,換言之白藤有華失去咗一大部份工作,唔知佢下一步會點呢?

圖片:yuka_shirafuji_ on IG

曾幾何時,空姐乃係唔少女仔嘅夢想工作,亦係最能引起男性幻想嘅職業之一,不過近年疫情搞到好多空姐都冇工開,唔少人都轉咗工。而今晚要為大家介紹嘅呢位「華村あすか」,曾經亦有一個空姐夢,亦同樣地中途轉咗工, ...
girls
【深夜】差啲去咗做空姐 高身長好身材「華村あすか」
02 Dec 2022
如果有得揀,絕大部男士都係鍾意年輕貌美嘅女仔好多女士喺呢個時候就會跳出黎鬧「你哋膚淺」。但其實佢哋真係錯啦,因為男人嘅膚淺唔係在於「只鍾意年輕女仔」,而係在於「只要佢夠靚同身材夠好,唔理佢幾多歲我哋都 ...
girls
【深夜】熟女的頂峰!日韓混血IG網紅「KIKA」
01 Dec 2022