{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 03 Jul 2024

日本媒體經常用啲咩「最強XX」黎形容寫真女星,情況頻密到我依家見到「最強」兩個字都會用批判性嘅目光去看待,「睇下你有幾強?」而今晚要介紹嘅呢位「佐山すずか」,就又係被形容為「最強」嘅一員,而且仲係「偶像界最強Body」,咁我哋就一齊睇佢有幾強!

現年18歲嘅「佐山すずか」出身於日本東京都,早於13歲時就已經於偶像團體「アクアノート」出道,於2020年離開原經理人公司後,再於2021年成為名古屋偶像團體「手羽先センセーション」(直譯係「雞翼Sensation」)嘅成員之一,目前一個人居住名古屋。雖然年紀輕輕,但佢其實自2021年6月起就已經拍攝寫真,到依家已經有足足三年經驗,各大雜誌都幾乎上過哂,拍攝寫真對佢黎講可以話係駕輕就熟。

而近日佢就再次為《FLASH》拍攝新一輯寫真,並獲得日本媒體廣泛報導,而且每篇報導都稱佢做「偶像界最強Body」。咁有碗話碗,「佐山すずか」身高有成164cm,身材數字則係37-23-36,的確係要乜有乜。至於係咪「最強」呢?我就留畀大家自己定斷啦。

IG:suzuka_tebasen

男人,通常都係膚淺嘅。我哋會留意到一位女性,絕大多數情況下都因為佢嘅外貌或者身材;但男人,同時係複雜嘅,因為我哋要愛上甚至仰慕一位女性,好多時都係因為對方嘅才華。咁你話呢個世界有冇一個才貌俱全嘅完美嘅 ...
girls
【深夜】高身長美女作家 文青女神「青戸しの」
17 Jul 2024
中國傳統思想認為「女子無才便是德」,但黎到21世紀呢句嘢已經完全不合時宜,現代女性唔單止要外表亮麗,仲要多才多藝先算係「得」。而按照呢個標準,今晚要同大家介紹嘅呢位「藤渡小百合」就一定係「好得」,事關佢 ...
girls
【深夜】格鬥技 X 看護師 「藤渡小百合」寫真出道!
15 Jul 2024