{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 11 Mar 2018
美國前總統奧巴馬(Barack O'Bama)在位之時就已經以風趣幽默,機智敏銳嘅說話方法迷到眾生,難得係佢太太前第一夫人Michelle都相當玩得。自奧巴馬卸任之後,少咗包袱佢當然可以試下新嘢。近日就有指佢會聯同太太一齊加盟Neflix主持節目。
據《紐約時報》報導,奧巴馬與夫人正跟Netflix商討緊合作可能,據知節目唔會針對現任美國總統Donald Trump或者保守派施政,反而會以「有啟發性的故事」為主。其一個想法係由奧巴馬主持有關醫保、移民、氣候變化等佢在任時嘅重點政策嘅討論,又或者由Michelle談論營養學等話題。據奧巴馬的高級顧問Eric Schultz對《TIMES》所講,奧巴馬夫婦相信「故事」能夠對人有所啟發,所以希望尋找方法去協助別人分享屬於佢哋嘅故事。
不過目前Netflix方面就未有回應,相信都仲要等多陣先能夠確定大家係咪真係可以喺Netflix睇到奧巴馬主持節目啦。
Variety
本週五一連三日年度「亞洲玩具展」TOYSOUL 2018啟動 各位熱愛玩具的大人,第五屆的《TOYSOUL亞洲玩具展2018》將會係週五(12/14)開始一連三日假九龍灣國際展貿中心匯星(Star Hall)舉行。任何對不同比例的收藏人 ...
hobby
本週五一連三日年度「亞洲玩具展」TOYSOUL 2018啟動
13 Dec 2018
【銀河唯一】美國影視界將會Reboot咸蛋超人系列 美國跨媒體製作人Starlight Runner Entertainment已被東京的Tsuburaya Productions 委以重任將會於日本以外重建日本超人系列的新神話,其中包括可能開拍電視劇等 ...
hobby
【銀河唯一】美國影視界將會Reboot咸蛋超人系列
12 Dec 2018