{ SKIP }
文:MenClub 波特先生  圖:互聯網
POSTED ON 05 Apr 2019

「的」波可能對於鍾意足球嘅你平常不過,但係你又有無諗過可以點樣令呢件平常不過嘅事變得不平常呢?如果「的」波唔再喺平地上,而係喺高空3000米你又覺得點呢?

一對花式足球拍檔就將「的」波呢件平常事帶上半空,嘗試進行呢個高難度動作!

佢地坐住昇氣球去到高空,然後著上安全裝備之後就走出昇氣球,唔好話要做其他野,就咁走出去已經嚇死人!之後,呢兩位拍檔拿出足球,喺高空進行「的」波,眼見個波好似會跌落去,呢兩位拍檔卻有高超嘅控球能力,成功做出高難度動作。

真係睇住佢地玩都覺得恐佈!唔知大家又想唔想試下先?!

我會唔會走唔出遊戲世界架?
hobby
【極迫真】GTA最新一集畫面將達到電影級別!
16 Aug 2019
PlayStation最新產品唔係PS5,而係新色澤手制同無線立體聲耳機 PS5要等到下年先有新消息公佈,不知不覺原來玩左PS4有6年咁耐,DualShock 4無線手制都己經出左25種顏色,比我所能理解數得出的色彩數目更多,最新 ...
hobby
PlayStation最新產品唔係PS5,而係新色澤手制同無線立體聲耳機
16 Aug 2019