{ SKIP }
文:MenClub 摯樂  圖:互聯網
POSTED ON 05 Dec 2018

恭喜哂Android 平板電腦用戶終於可以用到 Apple Music

 

 

蘋果終歸都要完善跨平台裝置的支援服務,先可以確保Apple music係串流音樂中可以同Spotify爭奪市場。雖然蘋果早前已經開始跨平台係Android 系統手機中可用,但係Android 的平板電腦版本好像目前仍未正式支援呢個串流音樂的服務。假如你剛好擁有Android 系統的平板電腦,有好消息要恭喜你,因為有人發現左最新的Apple Music beta 中,正測試對Android 平板裝置的支援,而且應會是完善的全面支援,會有全面的底部導覽列等。

 

目前這功能已經係 Google Groups beta 測試計劃成員中試用,相信正式發佈也只是遲早的問題。如果蘋果有心做好串流音樂,跨平台的確係必需全面完善的。只有咁樣先可以同Spotify爭,不過如果在音質上都可以再完善下同tidal競爭一下就更好。

【影音創意新品】BassMe可穿戴式隨身超低音炮Subwoofer擺明打心頭低頻 音響影音發燒友大多數對低頻情有獨鐘,追求刺激埋身的低頻誘惑,睇戲加超低音聽得多,耳機超低音你見過未?帶住耳機又想做低音魔人,介紹 ...
hobby
【影音創意新品】BassMe可穿戴式隨身超低音炮Subwoofer擺明打心頭低頻 ... ...
19 Dec 2018
希望到時電影隻超音鼠出場時,可以Keep住靚靚仔仔,唔好畀人搞到核核突突咁啦。
hobby
令人崩潰!!《超音鼠》真人版最新海報登場
19 Dec 2018