{ SKIP }
文:MenClub 波特先生  圖:互聯網
POSTED ON 08 Jan 2019

據外國傳媒報導,喺冬季轉會窗打開後,曼聯已經向巴塞隆拿查問收購古天奴事宜,唔通佢地真係想將呢位前利物浦球員帶到奧脫福?

其實唔只曼聯,有唔少球隊都希望可以羅致古天奴,因為呢位巴西中前場球員加盟巴塞後,並未能獲得穩定嘅正選位置,再加上迪比利今季表現神勇,導致古天奴近幾場被硬生生按在後備席上,基本上佢就只係可以替換對方,並只有好少時間去表現自己。

消息指,曼聯、曼城、車路士及巴黎聖日耳門都對古天奴有興趣,但球員本人則以曼聯為其最想效力嘅球隊。

當日,巴塞以1.05億鎊收購古天奴,如今其他球隊想帶走佢預計巴塞亦會定價至少在1億鎊以上。

曼聯今季前半季表現不佳,但在蘇斯克查上任後,表現大有改善,越踢越好嘅曼聯相信會令古天奴心動的。唔知古天奴如果真係加盟曼聯,未來作客利物浦佢會點比球迷噓爆呢?

實在太令人感動!
hobby
【里程碑】Derrick Rose突破1萬分啦!
16 Jan 2019
【PG-13版死侍引進】大陸版死侍宣傳海報有心機 我地香港人一早上年5月已經睇左限制級全版本的死侍,北方限界街以北比較遠的祖國,1月25日才正式上映死侍2,雖然我深信對於大陸上畫死侍,好多本地市民都套用死侍 ...
hobby
【PG-13版死侍引進】大陸版死侍宣傳海報有心機
16 Jan 2019