{ SKIP }
文:米  圖:互聯網
POSTED ON 12 Feb 2019

日本MEGAHOUSE玩具公司以《龍珠》中嘅女女「DRAGON BALL GALS」立體造型系列,去推出動畫作品中所登場嘅女性角色,而官網近日就公開咗「人造人21號」嘅變身版本Figure,一齊睇過先!

「人造人21號」係由原作鳥山明老師親自設定嘅角色,平時嘅「人造人21號」會著住件白色實驗室外套,擁有人類外觀,但當佢變身轉換到戰鬥模式時,就會變成粉紅色皮膚白色頭髮嘅魔人而今次。「DRAGON BALL GALS」立體造型系列中推出嘅「人造人21號」,就係以魔人登場嘅變身版本。

目前「人造人21號」變身版本Figure將於2019年06月推出,售價係11800(未連税)日元,巴打又有冇興趣入手呢?

【新戲推薦】有王晶就有爛片?四大影帝聯手合拍《追龍2》 6月將至,避走《復仇者聯盟4》的各方影片統統回歸。電影業又回到從前熱鬧多變,票房就肯定不會保持強盛,但唔同的電影有機會推陳出新,當中有一套一看就 ...
hobby
【新戲推薦】有王晶就有爛片?四大影帝聯手合拍《追龍2》
22 May 2019
【實用影音】Victrola VS-140是另一款咖啡檯造型的藍芽喇叭 整一張檯出來當喇叭,並非第一次出現的概念,早前我地已經介紹過一個香港設計的喇叭檯。不過產品要成功殺出重圍除功能還是外觀,起碼別人一睇就覺得就 ...
hobby
【實用影音】Victrola VS-140是另一款咖啡檯造型的藍芽喇叭
21 May 2019