{ SKIP }
文:MenClub 摯樂  圖:互聯網
POSTED ON 11 Feb 2019
【迪士尼新預告】真人版電影阿拉丁燈神首現勁過「任何仁」

迪士尼在2019年格萊美獎頒獎典禮上播出的真人版改編阿拉丁的預告片,讓任何人都睇到大家期待已久韋·史密夫的藍色阿拉丁燈神精靈造型,又有幾分似「任何仁」。

 

這部電影的首個預告片於2018年10月已經亮相,不過當時無出到燈神本尊。史密夫在服裝中作為受歡迎和受人喜愛的「任何仁」式燈神角色的新形像新預告首次發佈。

 

韋·史密夫本人認為即使在迪斯尼世界中燈神阿拉丁也會是獨一無二。迪士尼歷史上沒有像他這套阿拉丁般有咁多的嘻哈風味!

 

真人電影Aladdin由Guy Ritchie執導,Mena Massoud飾演Aladdin,Naomi Scott扮演Jasmine,Will Smith扮演阿拉丁華麗的朋友Genie。

 

阿拉丁將於2019年5月23日上映。

F90相信係好多高達迷嘅怨念機,F91 97 出咗咁多產品,MG F91 都出埋Ver. 2.0,F90 就一直都無再出,只有一堆老模,Fans 們需要花好大氣力去改造。但B廠就正式宣佈會推出 F90 連同「A to Z Project」,認識F90 嘅朋友 ...
hobby
齊來學alphabet,F90 A to Z
18 Apr 2019
【將那黑色世代轉化】Sammi回應「安心」經歷延續「香港最後一個童話」願意繼續與安仔同行
hobby
【將那黑色世代轉化】Sammi回應「安心」經歷延續「香港最後一個童話」繼續與安仔同行 ...
18 Apr 2019