{ SKIP }
文:MenClub 摯樂  圖:互聯網
POSTED ON 06 May 2019

【後Ironman時代】全城期待復仇者聯盟4終局之後的發展《蜘蛛俠:決戰千里》最新預告

今日係復仇者聯盟4:終局之戰的官方劇透解禁日,因為今日同時係蜘蛛俠:決戰千里的最新預告推出日,證明兩者係絕對關連,所以正如預告開首所言,睇左終局之戰先至好睇蜘蛛俠:決戰千里的全新預告。

 

一個終局之後的劇情新發展,平行時空的門又再打開,到底會發生咩野事?可否讓悲哀不振的蜘蛛仔成長成新的Ironman般的英雄?當地球需要英雄時一個二個唔知去哂邊,只能靠蜘蛛俠!

就係終局之戰當中最後一次使用無限手套過後,平行時空又再打開,令到本來唔屬於同一時空中的Mysterio被困於此?並引發全新的劇情,到底呢位新角色Mysterio係敵人還是朋友?地球又引發甚麼樣的新危機當中呢?

Marvel隊長是永遠都唔知去左邊的英雄!?

Marvel第三階段最後一部作品,蜘蛛俠:決戰千里,7月4日香港緊接復仇者聯盟4:終局之戰最終章

好令人懷念...
hobby
【復古經典】用任天堂超任手制玩Switch!
19 Sep 2019
拿度的馬略卡精神,多少同香港精神異曲同工
hobby
玄火 -【拿度:呀~】馬略卡精神
19 Sep 2019