{ SKIP }
文:MenClub 摯樂  圖:互聯網
POSTED ON 06 May 2019

【後Ironman時代】全城期待復仇者聯盟4終局之後的發展《蜘蛛俠:決戰千里》最新預告

今日係復仇者聯盟4:終局之戰的官方劇透解禁日,因為今日同時係蜘蛛俠:決戰千里的最新預告推出日,證明兩者係絕對關連,所以正如預告開首所言,睇左終局之戰先至好睇蜘蛛俠:決戰千里的全新預告。

 

一個終局之後的劇情新發展,平行時空的門又再打開,到底會發生咩野事?可否讓悲哀不振的蜘蛛仔成長成新的Ironman般的英雄?當地球需要英雄時一個二個唔知去哂邊,只能靠蜘蛛俠!

就係終局之戰當中最後一次使用無限手套過後,平行時空又再打開,令到本來唔屬於同一時空中的Mysterio被困於此?並引發全新的劇情,到底呢位新角色Mysterio係敵人還是朋友?地球又引發甚麼樣的新危機當中呢?

Marvel隊長是永遠都唔知去左邊的英雄!?

Marvel第三階段最後一部作品,蜘蛛俠:決戰千里,7月4日香港緊接復仇者聯盟4:終局之戰最終章

上次條片又紅又暗睇唔清?「好彩」嘅係最新又有流出相同片啦,仲係光天化日之下,睇哂新蝙蝠裝同蝙蝠電單車嘅全相添!
hobby
新片流出 《Batman》盔甲、電單車露全相
24 Feb 2020
【台灣街頭藝術】魔神英雄傳Graffiti 華人也能自由創作 改變街頭文化 Graffiti噴畫街頭藝術,係上一輩的人眼中可能是唔正經,反叛的代名詞,然而凡事都有正反兩面,當一個社會地區正正常常穩定自由,藝術才會開 ...
hobby
【台灣街頭藝術】魔神英雄傳Graffiti 華人也能自由創作改變街頭文化 ... ...
24 Feb 2020