{ SKIP }
文:MenClub 摯樂  圖:互聯網
POSTED ON 03 Jun 2019
【西班牙神劇】令人期待的紙房子(MoneyHeist)第三季正式回來了

唔知你有無睇過頭兩季的西班牙神劇紙房子(MoneyHeist),無錯正是那鬥智鬥力劇情設置超強的人氣Netflix劇集。第三季好快又載譽重來釋出全新預告,7月19日,預告睇落非常吸引。大家又再一次為救伙伴朋友都聚集在一起了。

早前紙房子曾推出前導預告,內容大約是當中有人被捉了,需要營救,全新預告帶來更多資訊,劇中Rio被捉了,於是Tokyo就只有向教授求助,於是大家再次聚集,回到印鈔廠。不再和第一季一樣,這回不再為錢?那為的是甚麼?公義嗎?

 

7月19日,追開的朋友要留意Netflix,無追開的好簡單,開機重溫,保證愛上!

早前出過的短篇先導預告

《EVA 新世紀福音戰士》聯乘眼藥水睇個款肯定又會大賣特賣,眼藥水主打賣點係極爽快,不過宣傳已成功引發眼球爽快,呢四款眼藥水確實係好吸引
hobby
【超正】《EVA 新世紀福音戰士》聯乘眼藥水「覚醒せよ」一滴入魂 ...
03 Aug 2020
Marvel 亞洲電影《上氣與十環幫傳奇》開始係澳洲復工,澳洲媒體近日仲拍到上氣的拍攝場地,擺滿中國式宮殿以及村莊戶外場景。
hobby
【亞洲英文宇宙】Marvel《上氣與十環幫傳奇》復工拍攝趕下年亞裔市場 ...
03 Aug 2020