{ SKIP }
文:MenClub 波特先生  圖:互聯網
POSTED ON 19 Jul 2019

「Uncle Drew」Kyrie Irving較早前已經聯同Kevin Durant一齊加盟籃網,雖然KD因傷黎緊一季應該都唔能夠上陣,但係佢地呢對組合仍然非常令人期待。

而成為焦點之一嘅Irving,加盟籃網後亦都無停止其場外工作,據最新嘅消息指,Nike將會與著名卡通人物海綿寶寶推出Crossover系列,當中涉及四款Kyrie 5及一款Kyrie 2,總共5個款式,以配合海綿寶寶當中嘅5個角色。

今次Kyrie系列Crossover海綿寶寶,涉及嘅角色包括主角海綿寶寶、派大星、蟹老闆、章魚哥及Sandy,而5款籃球鞋嘅配色都會配合以上5隻角色,當中最引人焦目嘅當然就係全黃色嘅海綿寶寶版本啦。

而留意番,5款當中蟹老闆將會以Kyrie 2鞋款登場,其餘則為Kyrie 5,而呢個系列預計會喺8月推出市面,唔知大家又會唔會爭搶呢?

Astell Kern x JH Audio推出第三代發燒耳機Layla AION 韓國 DAP 品牌 Astell Kern近年一直都係便攜式播放器的皇者之選,想出街流動聽音響,Astell Kern可能就係最好的選擇,而通常人們會選擇耳機去配合訊源, ...
hobby
Astell & Kern x JH Audio推出第三代發燒耳機Layla AION
22 Aug 2019
【暗黑公主】當世界全面腐壞迪士尼不是樂園公主屍變... 世界腐敗通街斬人虐待老人的事無日無之,我們的眼光角度已經無法再歡欣快活,天真無邪一去不返,即使係迪士尼也不再是樂園,美國有人將迪士尼公主暗黑化, ...
hobby
【暗黑公主】當世界全面腐壞迪士尼不是樂園公主屍變...
22 Aug 2019