{ SKIP }
文:MenClub 波特先生  圖:互聯網
POSTED ON 19 Jul 2019

日前,曼聯與列斯聯喺澳洲進行左一場季前熱身賽,但估唔到一場無關痛癢嘅比賽,現場竟然有雙方球迷大打出手,聯賽都未開始就咁好火?

一名曼聯球迷走入列斯聯球迷的房間

從影片中可以睇,雙方球迷本來已經有爭執,並互有推撞,而其中一名身型較為魁梧嘅球迷將敵對嘅球迷推到坐左喺度,有另外一位球迷見狀不憤下衝上前大力推向個位魁梧嘅球迷。而呢位魁梧嘅球迷立刻回身出拳打中推向佢嘅球迷頭部。


然後陸逐有球迷加入,雙方互有出拳,甚至出腳,個位魁梧嘅球迷頭部都比人打中左幾拳,最後保安人員終於成功將二人分開,衝突先可以停止。


有現場球迷指,因為有球迷不斷出言辱罵對家,所以該名球迷最終忍耐不住出手,從而引發呢次衝突。

而呢場熱身賽,曼聯最終以4:0大勝列斯聯,而其中保巴明顯狀態復甦,唔知佢最終會唔會離隊他投呢?

Astell Kern x JH Audio推出第三代發燒耳機Layla AION 韓國 DAP 品牌 Astell Kern近年一直都係便攜式播放器的皇者之選,想出街流動聽音響,Astell Kern可能就係最好的選擇,而通常人們會選擇耳機去配合訊源, ...
hobby
Astell & Kern x JH Audio推出第三代發燒耳機Layla AION
22 Aug 2019
【暗黑公主】當世界全面腐壞迪士尼不是樂園公主屍變... 世界腐敗通街斬人虐待老人的事無日無之,我們的眼光角度已經無法再歡欣快活,天真無邪一去不返,即使係迪士尼也不再是樂園,美國有人將迪士尼公主暗黑化, ...
hobby
【暗黑公主】當世界全面腐壞迪士尼不是樂園公主屍變...
22 Aug 2019