{ SKIP }
文:MenClub 波特先生  圖:互聯網
POSTED ON 13 Aug 2019

東京奧運仲有唔夠一年就舉行,一切正進行得如火如荼,而作為國際奧委會主席嘅Thomas Bach較早前就親自到東京進行視察,期間佢仲同一位少年進行劍擊切磋。

原來,呢位國際奧委會主席Bach其實係前德國劍擊奧運代表成員,並且喺1976年成功奪得團體金牌,而佢如今已經65歲。

難得黎到日本視察,大會亦為Bach安排左一場劍擊切磋,對手係一名10多歲的少年。最終雙方互有攻守,Bach喺最後發起強攻最後成功得分,完全顯示其實力猶在,難怪當年可以奪得奧運金牌!

《拳皇》唔打架可以做咩?
hobby
【格鬥少女風】《拳皇》唔打架,玩友情與愛情?!
13 Sep 2019
【西瓜不醉】日本人氣食好西「劈酒西瓜」DIY威士忌打爆請你食 中秋佳節,大家開開心心放好假,和家人朋友食好西,飲飽食醉,咩野煩惱都扔諸腦後,係呢個咁快活的日子,等我推薦大家製作一個專攻假日的好西食品, ...
hobby
【西瓜不醉】日本人氣食好西「劈酒西瓜」DIY威士忌打爆請你食 ... ... ... ... ...
13 Sep 2019