{ SKIP }
文:MenClub 波特先生  圖:互聯網
POSTED ON 03 Oct 2019

中國網球公開賽較早前正式於北京展開,而其中一場女子賽事,由東道主球手張帥對上前世界第一球手Angelique Kerber,最終Kerber以總盤數2:1擊敗張帥。不過,喺球場嘅旁邊卻發生一宗暴力事件,一名中年中國球迷暴打一位同為中國嘅年輕球迷。

從影片中可以睇到,該名中年中國球迷瘋狂暴打身前嘅年輕中國球迷,即使旁邊有不少人想阻止該打人的中年人,但都似乎阻止不了,年輕中國球迷就咁比佢拳打腳踢,完全沒有還手,但相信該年輕球迷應該肯定有受傷。

對於今次暴力打人事件,有指係因為該年輕球迷並無支持中國球員張帥,反而支持其對手Kerber,就係咁引發該名中年球迷嘅不滿,從而出手打人教訓該年輕球員。

不過見到咁樣暴打對手球迷,相信張帥亦都不恥有一位咁嘅球迷,因為咁樣反而係完全丟左張帥嘅架。

另外,大會亦已經對事件作出調查,該名打人的中年球迷將被禁止觀看今屆餘下嘅所有賽事。

Keira Knightley曾經係一代女神,雖然佢出名身材「平平無奇」,但見到佢嘅全裸性愛場面都係一件賞心樂事。不過往後大家就唔會見到呢啲場面啦!因為Keira Knightley宣佈唔會再接拍由男性執導嘅性愛場面! 圖片 ...
hobby
【影視】Keira Knightley表示 不會接拍男導演執導的性愛場面
26 Jan 2021
大家第一部Game Boy係邊部?要用4粒電嘅大牛龜,定係已經好後期有彩色MON嘅Game Boy Color?當年玩Game Boy都唔知用左幾多粒AA電,分分鐘多過依家啲後生成世人嘅使用量。Game Boy承載著唔少人好多童年回憶,可能大家 ...
hobby
【懷舊】外國獨立遊戲工作室開發新Game Boy遊戲!
26 Jan 2021