{ SKIP }
文:MenClub 摯樂  圖:互聯網
POSTED ON 13 Feb 2020
【可攜手錶】『錶你有無』特別大 CLOCK WATCH方便過望電話

專門設計生產古怪玩意的日本公司Ecord Works又有新創作,今次出品CLOCK WATCH,將時鐘帶上身做手錶,意念簡單有趣,通過放大縮小唔同的物體產生奇異對比,犧牲少少便攜性,就可觸發巨大注目度,先生而家幾多點?路人皆見自己睇,實在為世界帶來共享貢獻。係緊急的情況下,仲可以用作簡單防護,可以擋得兩野!你未見過人帶住咁大塊野係手行?點會?我由細到大見「紫龍」同「冰河」都係咁帶住週圍跑!



CLOCK WATCH時鐘鐘錶係一個掛牆鐘大小的手錶,可以隨手攜帶。帶住佢除左自己睇時間可以仲比周圍的人共享,符合新世代共享原則,產品暫時只有概念性,但好快就會係網上公開發售。帶住佢好快就可以成為世人焦點,報時的精英。



據Ecord Works網頁資料,暫時未能量產,只會發售限量的概念手工製品,眼見就有兩種大細。全人手製作,使用輕質的樹脂掛鐘作為基礎材料,肯定是全新的手錶體驗,特別想高調浮誇的朋友,送一個比佢,呢個係錶唔算送鐘。

ekodworkstore



Uniqlo同Ikea都有!
hobby
【家居】唔想對唔住北極熊 用涼感寢具啦!
13 Jul 2020
【光復革命】Ubisoft 遊戲《 Far Cry 6》充滿電影感預告時代起義推翻暴君 法國遊戲商Ubisoft 係最新 Ubisoft Forward 活動中正式介紹《 Far Cry 6》遊戲,並釋出首個充滿電影感的預告。遊戲預告已勁到媲美一級電 ...
hobby
【光復革命】Ubisoft 遊戲《 Far Cry 6》充滿電影感預告時代起義推翻暴君 ...
13 Jul 2020