{ SKIP }
文:MenClub 波特先生  圖:互聯網
POSTED ON 24 Jun 2020

近排新冠肺炎疫情好似有要爆發第二波嘅跡象,大家記得繼續做好防疫,千祈唔好鬆懈。今次就為大家再次帶黎龍珠抗疫系列,「BAPE® × DRAGON BALL Z」再次Crossover推出商品,重現《龍珠》經典場面。

今次Crossover合作商品,繼續以Q版風見大家,主角悟空、比達、悟飯、杜拉格斯、斯路全數登場。

經典場面方面,今次包括有悟飯變身超級撒亞人2,以及對住斯路時候最後一擊父子龜波氣功,霸氣絕倫!

因腦部動脈瘤去世
hobby
【RIP】《Mythbuster》主持Grant Imahara逝世 享年49歲
14 Jul 2020
全球唯一可避過這場空前浩劫的,就只有位於北極圈的格陵蘭。我們不是嚇大的!但而家見到人類會滅亡的末日浩劫電影,個心真係離一離成個人寒一寒! ... ...
hobby
【有點驚】災難片大型隕石群擊地球24小時逃亡去《末世綠洲》求生 ... ...
14 Jul 2020