{ SKIP }
文:MenClub 小白臉  圖:互聯網
POSTED ON 09 Feb 2019

情人節送禮物真係一門技巧,你知架啦需然佢哋口個句就話「BB,你送乜我都鐘意架!」但實際上...大家明白架啦!所以拍緊拖嘅你,係選擇禮物方面要小心啦。今日就等我幫你哋精選四款女士護理方面嘅禮物啦。

FRAME® COSMETICS

ESSENCE OF LOVE

FRAME今年推岀嘅情人節禮盒裝,包含兩款精油同精油噴霧機,能夠幫女友嘅幼嫩肌膚瞬間補水,令肌膚飽滿豐盈。 而且採用超聲波霧化技術令營養豐富嘅精華更深入咁滋潤皮膚,幫助皮膚恢復活力。你份禮物簡直就係錫女朋友嘅表現。

JO MALONE LONDON 

情人節點少得香水,今年JO MALONE就搞搞新意思,將香水換上限量版紅色瓶蓋,充滿戀愛氣息。只要花多小小心機女伴一定會歡喜。另外JO MALONE亦有不同情人節限定套裝發售,總有一款會係你同佢都鐘意嘅。

GUCCI 

Gucci Guilty 

新推岀嘅Gucci Guilty系列香水,分別由女士香水Pour Femme同男士香水Pour Homme組成。兩款香水包裝同外型都十分相似,簡直就好似情侶香水一樣。情人節除左氹佢開心又點可以虧待自己。連香水都買情侶款,更特顯你對佢嘅愛。

Diptyque

玫瑰香調香氛禮盒

玫瑰香調香水一直都係Diptyque具代表性嘅香水之一,融合大馬士革玫瑰與千葉玫瑰兩大經典嘅玫瑰,演繹出優雅同感性女人味。除此之Diptyque亦有不同關於玫瑰的女士護理産品。整套以玫瑰為主嘅護理套裝,比起送真玫瑰更加實用,實冧死另一半。

曾於日本裏原宿文化中呼風喚雨的日本街牌中,看着NUMBER (N)INE、Bape等殞落,由高橋盾主理的品牌UNDERCOVER,可算是碩果僅存,依然屹立不倒的日本文化代表。而近年UNDERCOVER與Nike合作的Gyakusou系列,去到另外成 ...
style
【美日聯乘突襲】Off-White x UNDERCOVER「UNDEROFFWHITECOVERS」聯乘系列 ...
17 Sep 2019
新漫畫連載沒有草薙素子的《攻殼機動隊:THE HUMAN ALGORITHM》 各位《攻殼機動隊》的支持者,除左2020年有全新的《攻殼機動隊 SAC_2045》由草薙素子作為主角,描述公安 9 課與眾多恐怖份子對抗的故事外,昨日網 ...
hobby
新漫畫連載沒有草薙素子的《攻殼機動隊:THE HUMAN ALGORITHM》
17 Sep 2019