{ SKIP }
文:MenClub 波特先生  圖:互聯網
POSTED ON 24 Apr 2022

巴黎聖日耳門岩岩喺法甲雖然被朗斯迫和1:1,但球隊再一次喺毫無懸念下提前數輪奪得法甲冠軍,基本上法甲已成佢地每一年嘅囊中物。不過雖然係咁,PSG球迷仍然唔滿意,特別係球隊喺歐聯16強被皇馬逆轉出局。

喺與朗斯呢場和就會奪得聯賽冠軍嘅比賽中,有唔少PSG球迷依然對發揮出色嘅美斯、尼馬等球員發出噓聲,看台上亦有反對尼馬及領隊普捷天奴嘅橫額。

對於球迷嘅做法,尼馬非常不滿,並直接串爆呢班球迷:「我同PSG仲有3年合約,無論你點樣噓我,我都會喺度。」

「你地一係就停止噓我,一係就吸多兩啖氣,因為我喺呢度仲有3年時間。」

串爆球迷嘅尼馬,明顯唔會買球迷嘅帳,但究竟球隊係咪真係會繼續Keep住佢則係未知之數...

尼馬預計即將離隊!
sports
【足球】尼馬將被巴黎趕走,唔知會碌去邊呢?
29 Jun 2022
雖然話奧運係全球矚目嘅大型運動賽事之一,但喺芸芸眾多奧運項目之中,總有啲係大家冇乜聽過、又冇咩興趣睇。好似「現代五項」咁,佢嗰「五項」究竟係邊五項都唔係人人數得出。不過去到2028年洛杉磯奧運,現代五項中 ...
sports
【運動】「力王爭霸戰」或成奧運項目 最快2028洛杉磯奧運成真
27 Jun 2022