{ SKIP }
文:MenClub Mean娜  圖:互聯網
POSTED ON 12 Mar 2018

《雷朋三世》中嘅惡女峰不二子一向都係唔少7、80後心目中嘅性感女神,佢婀娜多姿嘅曼妙身材,當年真係J死唔少男士。時至今日,峰不二子嘅性感女神地位依然咁高,就連女性內衣代表品牌Wacoal旗下嘅內衣店「AMPHI」,都推出一系列以峰不二子為主題嘅聯名內衣,強調可以「竊取不二子性感乳溝」咁話!


雖然胸圍底褲呢家嘢巴打用唔著,不過如果你有女朋友,又希望佢可以變成峰不二子一樣咁性感,絕對可以考慮下買呢套「峰不二子 X AMPHI」聯名內衣畀女朋友,滿足下自己慾望。「峰不二子 X AMPHI」聯名內衣一共有兩款胸圍、三款底褲同一款性感睡衣,款款都有多個顏色畀你揀,總有一個啱你口味。


另外為咗加強宣傳效果,「AMPHI」仲特別訂製咗1︰1峰不二子公仔放喺店內,就算你女朋友冇咁好身材,望住呢個咁性感嘅峰不二子,唔多唔少都會對套內衣充滿期望,希望女友著上去之後有峰不二子一半咁性感啦!

計埋今次至少都76次啦!
girls
被報導過75次的肉感Model Ashley Resch
12 Dec 2018
2018年好多名人都離世,令人感到非常惋惜,而就喺早幾日,澳洲都有位明星去世,佢就係明星袋鼠「Roger」。
gags
享年12歲 澳洲肌肉袋鼠Roger去世
12 Dec 2018