{ SKIP }
文:米  圖:互聯網
POSTED ON 23 Jan 2019

每個人都有唔同性癖,有人係制服控,有人就對襪帶零抵抗,有人鍾意睇腋下,有人見到金人AV就好興奮……雖然有啲性癖係比較重口味,但基本上,只要唔影響到人,其實就冇咩問題嘅,不過一班人聚埋一齊,有幾可會開口埋口就傾︰「喂!你有咩性癖呀?」如果巴打你都想知自己口味廣唔廣泛,容唔容易搵到同好,唔一家要開口問人咁老尷,上網睇下咪得囉!最近日本就有份「日本性癖排行榜」,呢個排行榜係按照各個年齡層去排名,睇下大家有咩不同嘅性癖,而綜合各個年齡層一齊睇,邊啲性癖係最多人一樣呢?

第三位~熟女、女裝男子
估唔到女裝男子都會有份入榜,仲要排名第三位,真係意想不到!

第二位~催眠、人妻
唔少人都喜歡催眠系列,覺得對方可以聽晒自己話,非常有征服感!

第一位~NTR
「寝取り」又或者「寝取られ」又簡稱「NTR」,前者定義係「主角硬上有男友/老公嘅女性」;後者嘅定義係「主角嘅女友/老婆被其他男人硬上」,即係自己搞人地條女同埋自己條女畀人搞都一樣咁令人興奮?!

佢唔著白衣個人都係白架!
girls
白衣天使 台灣美女護士Elle
17 Apr 2019
咁可愛都係得幾千人Follow講唔通呢!
girls
學生情人 台灣超甜美女生筱筱
16 Apr 2019