{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 28 Jun 2020

馬來西亞歌手黃明志日前推出新歌《不小心》,除咗一如以往行用諧音填出搞笑歌詞,今次更加搵黎日本AV女優三上悠亞做MV主角!

《不小心》MV由一開始就已經充滿笑點,只見三上自己一個站喺鏡頭前回答黃明志嘅問題:「今次幾歲?」、「會緊張嗎?」、「是第一次嗎?」、「知道這根是甚麼嗎?」明顯係扮緊女優初出道作品必定會有嘅訪問環節。然後黃明志先拎支結他出黎開始起歌。《不小心》嘅歌詞亦非常有味,「我射了進去,是我不小心,就射了進去,愛射進你的心」,MV後半段更能見到三上以泳衣入鏡,非常養眼。

圖片:Namewee 黃明志

經歷咗咁多事,呢幾年大家都攰啦,如果身邊有一位治療系女仔,同佢一齊咩都唔做,望著佢個樣都已經可以义滿電。今日介紹嘅日本Model「鈴木友菜」被稱為「治癒系美人」,純情不做作,每個笑容都甜到入心,希望大家睇 ...
girls
【深夜】治癒系日本Model「鈴木友菜」
25 Jan 2021
出道多年嘅日本著名女星明日花綺羅即將推出首本個人電子寫真,而且與三個電子書店合共推出13個版本,有唔同封面又送即影即有、內衣、限定影片,有意入手嘅Fans就要留意下慢慢揀啦! 通常版封面 DMM電子書籍限 ...
thezone
【寫真】明日花首本電子寫真 同時發售13個版本
25 Jan 2021