{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 05 Oct 2021

早幾日我就同大家介紹過日本陸奧市為咗「爭取」市民捐款而推出貝殼三點式,而大家都知個重點唔係件貝殼三點式係咩樣,而係如果搵個女仔著起呢三瓣嘢究竟係咩樣。而事隔幾日之後,日本方面就真係有女仔買咗而且親身示範!

簡單介紹一下,就係因陸奧市早前受颱風吹襲,為咗透過「故鄉納稅(ふるさと納税)」制度籌集重建資金,所以就以當地特產帆立貝製作一系列貨品,其中就有呢件貝殼三點式。從Twitter上搵到嘅實試圖可見,件貝殼三點式對於「上兩點」嘅遮蓋都頗為足夠,但「下一點」就似乎有啲危危乎,再加上塊貝殼只係遮到前面而非包裹整個跨下,所以喺現實中見到有人著嘅機會應該零啦。

貝殼三點式成為熱話之後,武田久美子於1989年推出嘅寫真集亦重新受到注目

不過收到嘅日本網友都指,啲帆立貝貝殼打磨得非常光滑,就算貼肉穿著都冇任何不適。另外大部份人都順手買埋真正食得嘅陸奧帆立貝,而且評價都非常好。睇黎今次陸奧市嘅宣傳係成功嘅。

日本寫真界人才濟濟,有青春少女又有成熟姐姐,有清純可愛亦有性感艷麗,雖則大部份人都偏向鍾意心口豐滿又後生嘅女星,但間唔時都要轉下口味,欣賞一下其他形式嘅美,所以今日同大家分享一位元祖級美臀女星「戸田れ ...
girls
【深夜】成熟美臀 日本寫真女星「戸田れい」
15 Oct 2021
日本性感網絡紅人「似鳥沙也加」,4年前憑住一輯浴池性感相走紅,IG追蹤人數火速上升,近年更加乘住強大嘅人氣殺入寫真界,獲多本雜誌青睞。唔經唔覺,原來佢最近Fans人數已經突破100萬大關,一齊嚟睇下IG寫真女王嘅 ...
girls
【深夜】IG Fans突破100萬!日本網絡紅人「似鳥沙也加」
13 Oct 2021