{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 29 Mar 2022

日本文化實力無遠弗屆,無論係邊個國家,都有鍾意於日本動漫、電影、音樂、甚至日本AV嘅人,而且仲引以為傲!日前日本網民就喺澳洲悉尼,遇上一群自稱係「南九州乳交協會」嘅外國人!

卻說熱愛足球嘅日本網民「じゅ (@jun_gunner)」早前隨日本隊前往澳洲觀戰世界杯亞洲區資格賽,點知喺悉尼坐電車時,赫然發現對面有一班身穿寫有「パイズリ (意思為乳交,讀音為Paizuri)」字樣T恤、下身著住袋鼠裝嘅澳洲人,他鄉見日文,仲要係咁奇怪嘅日文令「じゅ 」好奇心大起,於是走去問下班外國人點解會著件咁嘅衫,結果班澳洲麻甩佬答佢:「我哋係南九州乳交協會嘅人!」仲話會長係個日本人黎。

「じゅ 」將與「南九州乳交協會」嘅合照上傳到Twitter後,連見慣世面嘅日本網民都嚇一跳,帖文好快就成為日本網絡熱話,唔少網民都非常好奇「南九州乳交協會」平時究竟有咩會務、呢班人究竟因為咩原因聚埋一齊,同埋究竟點先可以入會。不過亦有人建議,既然個名都叫得做「乳交協會」,件T恤淨係印隻字就太浪費,應該要印一個「乳交圖」,或者至少都印對「乳」上去。另外仲有啲人表示,外國連班會印「乳交」上心口嘅麻甩佬,都咁鬼有型…

大約一年前我哋就曾經為大家介紹過呢位「大久保桜子」,當時佢雖然已經加入寫真界兩、三年,但大家依然都係記住佢於《宇宙戰隊九連者》飾演綠連者嘅形象。不過於我哋報導完佢之後,佢就於寫真界發力,除咗拍攝繼續拍 ...
girls
【深夜】「蜜糖牛奶」特攝女星 「大久保桜子」初嘗妖艷
06 Oct 2022
唔少人都鍾意喺夏天曬下太陽,換得一身古銅色肌膚,同時促進身體產生更多維他命D,有益健康。不過,最近TikTok就流行一種另類日光浴「曬會陰」(Perineum Sunning),顧名思義即係對住個太陽腿張開,聲稱能夠改善睡 ...
gags
【趣聞】TikTok瘋傳「曬會陰」運動 聲稱能改善睡眠增強性慾
06 Oct 2022