{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 29 Mar 2022

日本寫真界競爭激烈,除非你身材勁到出類拔萃、又或者個樣靚到天仙下凡,否則要令大家記住你,就一定會諗方法突圍而出。而現年21歲嘅現役大學生「林田百加」就為自己設定咗一個令人難以忽視嘅稱號:「令和高釵公主 (令和のハイレグプリンセス)」,睇完佢啲相就算你唔記得佢個樣,你都一定記得佢個跨下!

林田百加之前就讀「某名門大學附屬高中」,後來順理成章入讀該名門大學,但由大學一年級起佢就矢志要加入演藝界,於是入讀日本嘅藝能學校,遇到目前嘅經理人公司後更活躍於各大水著攝影會,2020年8月推出個人首張水著寫真DVD,憑當中嘅高釵泳裝被Fans們稱為「高釵公主」,後來就以此為個人賣點,無論係寫真DVD,又或為雜誌影嘅水著寫真,都可以見到佢穿上只遮跨下一條線嘅泳裝上陣。

叫得做「高釵公主」,大家可能都會集中於佢寫真中嘅泳裝有幾高釵、遮到 (或遮唔到) 咩部位,事實上佢嘅寫真亦不停展現自己跨下嘅部份,但其實林田百加身高有162cm,本身就已經有對大長腿,三圍32-23-35雖然唔算非常豐滿,但依然非常養眼,再加上佢極為清純嘅表情樣貌,本身就已經具備走紅嘅條件,「高釵泳裝」相信只係噱頭——當然,作為一個誠實嘅男人,我係絕對唔會介意佢繼續高釵上陣,甚至條線再幼啲我都頂得住架!

圖片:moka_hayashida on Twitter

呢個世界上有一種性感,叫做「反差」,例如一個明明平時形象非常健康清純嘅女仔,突然之間轉行大膽性感路線,通常都會令男士們感到眼前一亮,面紅耳熱。而今日要介紹呢位「新藤まなみ」,就係一個好例子啦! ...
girls
【深夜】清純美人突出全裸寫真 能講五國語言嘅「新藤まなみ」
12 Aug 2022
相學中有云:眼下有痣,桃花旺盛,而對於非常講求人緣嘅藝能界,桃花好亦代表人氣更好如果按照呢個思路,咁今日要介紹嘅呢位「竹內花」理應一入行就大紅大紫。不過事實就唔係咁,係直到近排佢開始轉行水著,露出豐腴 ...
girls
【深夜】美人痣加可愛酒粒 豐腴美人「竹内花」
11 Aug 2022