{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 12 Apr 2022

有人話,如果能夠將興趣變成搵食方法,你就擁有最幸福嘅工作;咁相信作為男人,大家其中一個興趣都係睇AV啦係咪?咁就啱啦!以下就為大家介紹一份超級荀工,唔需要任何資格,工作內容就係不停睇AV,而且月薪可達HK$25,000!

專門研究性及性玩具研究嘅美國網站「Bedbible」日前就出咗個招聘啟事,請一個「AV研究主管」,據Bedbible內容主管Edwina Caito指,是次研究「希望搵出網上最熱門嘅100條AV片中最常見嘅性愛姿勢,從而知道大眾對AV嘅偏好」。實際工作內容就係不停睇熱門嘅線上AV,然後紀錄當中嘅姿勢、性愛時間長短、高潮次數、男女比例、演員嘅頭髮顏色、語言等等,簡單黎講就即係一路睇AV一路Take Notes。人工方面就由時薪20美金 (約HK$156)到月薪3,205美金 (約HK$25,100)。收兩皮幾嘢喺屋企睇AV,仲唔係世界級筍工?

Bedbible嘅網站話,應徵者唔需要有任何資歷,只要年滿21歲就得,而且由於係100%遙距工作,所以不限地區。不過要成功應徵都唔係咁易,因為據報呢個招聘啟事一出,Bedbible於48小時內就收咗黎自全球嘅31,000份申請,要突圍而出都唔容易呀!

資料來源:Bedbible

呢個世界上有一種性感,叫做「反差」,例如一個明明平時形象非常健康清純嘅女仔,突然之間轉行大膽性感路線,通常都會令男士們感到眼前一亮,面紅耳熱。而今日要介紹呢位「新藤まなみ」,就係一個好例子啦! ...
girls
【深夜】清純美人突出全裸寫真 能講五國語言嘅「新藤まなみ」
12 Aug 2022
近日英國學術界成為大眾關注對象,而原因就係來自曼徹斯特大學嘅博士生Karl Andersson於4月時發報咗一篇論文,紀錄自己用「正太 (即小男生)」色情同人誌自慰三個月嘅紀錄與感想,而且得出一個頗有哲學性嘅結論。結果 ...
thezone
【研究】英博士生紀錄用「正太同人誌」自慰三個月成論文
12 Aug 2022