{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 05 Sep 2022

著名美國AV女演員Lana Rhoades於今年初誕下一子,隨即就宣佈因為失去性慾而退出AV界,對一眾男士黎講當然係一個噩耗,但原來對Lana Rhoades都唔係一件好事。因為日前佢喺IG拍片自爆個仔嘅爸爸似乎拋棄佢兩母子,更重要嘅係,呢個負心漢係一個NBA球星!

在 Instagram 查看這則貼文

Lana Rhoades(@lanarhoades)分享的貼文

Lana Rhoades上週末於IG及TikTok發佈一條短片,片中見到佢著住一件貼身性感背心、企喺個類似後花園咁嘅地方說到:「我發誓我以為NBA球星都係好人,但當我同佢講我有咗,佢就叫我Fuck Myself。」然後就抱起個仔Milo。似乎就係埋怨緊個仔嘅親生老豆棄佢兩母子於不顧。

Lana Rhoades被人「o趙完鬆」對Fans黎講當然係震驚嘅消息,但更令人震驚嘅係對方竟然係個NBA球星。之於對方係邊個?留言中亦有網民點名提到Blake Griffin及Kevin Durant。

在 Instagram 查看這則貼文

Lana Rhoades(@lanarhoades)分享的貼文

先旨聲明,兩個「人選」目前都只係網上傳聞,首先Blake Griffin曾經與Lana Rhoades傳出緋聞,所以就被視為人選之一;另一邊廂Lana Rhoades去年6月曾透露,在「不久之前」曾與一個「天秤座嘅網隊球員」約會過,而成個網隊目前就係得Kevin Durant係天秤座。有趣嘅係Lana Rhoades指呢名「天秤座球員」為人相當奄悶,問佢啲咩佢都答「我冇意見呀,我冇嘢鍾意架」,搞到Lana Rhoades相當無癮。

話分兩頭,考慮到Lana個仔大概係去年年尾、今年年初左右出世,去年6月時佢理應已經有咗,所以如果Kevin Durant係Milo個親生老豆,似乎有啲太趕;而從影片中見到Milo嘅膚色亦唔算太深,個樣仲好似有幾分似Blake Griffin…大家又點睇?

日本沖繩宮古島素來都係一個旅遊熱點,不過未來大家就可以因為其他原因,而記起呢個位於日本領土 (幾乎) 最南嘅小島,因為佢哋近來出咗個超有潛力,身材超好嘅女演員「入來もも」! 現年20歲嘅 ...
girls
【深夜】潛力股 日本新演員「入來もも」身材超好
03 Feb 2023
如果大家有留意日本新聞,或者會知道近日日本壽司郎因為一個高中生嘅惡作劇而導致股價大跌,蒸發160億Yen市值,甚至有網民影到平時人滿為患嘅壽司郎竟然門可羅雀。而喺呢個時候,Twitter上就出現一條號稱「一個女仔 ...
girls
【深夜】拯救日本迴轉壽司店的台灣女生 「紳士龍蝦」
02 Feb 2023