{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 18 Nov 2022

日本女子學生嘅運動褲,亦即大家俗稱嘅「布魯馬」,乃係唔少人自細就希望親眼見到嘅「神物」,可惜嘅係據報近年日本學生都開始唔著布魯馬,所以就算你投胎去日本做高校生都未必可以見到。不過學校見唔到唔緊要,因為YouTube可以見到!

卻說日本YouTube上有個叫「全力ブルマ」嘅頻道,名稱係致敬有多年歷史嘅日本著名綜藝節目、搵女藝跑上斜路嘅《全力坂》,不過就改為「ブルマ (布魯馬)」,實際內容就係搵黎一班日本女仔著上布魯馬運動服進行各種「愚蠢的挑戰」,當然亦有跑上斜嘅環節,整體走一個「少少咸、多多趣」嘅風格。不過大家或者有留意到,呢個頻道啲女主持好似……非常熟口熟面?

其實你冇認錯!因為「全力ブルマ」呢個頻道,本來其實係AV經理人公司Diaz Group嘅官方頻道,只係後來轉型用布魯馬挑戰黎做主題。而頻道中出鏡嘅女主持,當然就係Diaz旗下嘅女優,當中包括「暗黑謝安琪」友田彩也香、東凛、卯水咲流等大前輩,亦有今年出道嘅咲野瑞希以及杏奈,近來仲有改名做「水川潤」嘅「由愛可奈」復出加盟,可謂睇頭十足!

相信睇得我哋「深夜系列」嘅男人都知邊個係「神木麗」,而相信唔少人都會認同「神木麗」係目前AV界中身材最正嘅女優(戴返個頭盔,「之一」啦下)。咁如果我同你講,寫真界近日出現一個無論個名、身材都同神木麗「只 ...
girls
【深夜】寫真界「神木麗」 神胸「神木玲美」
23 Feb 2024
俗語有云:唔怕生壞命、至怕改壞名。但改咗個好名,又係咪真係會「人如其名」呢?近日日本一位農務系教授就因為個名改得太正氣而引起熱議,而佢個名就係超中二嘅「執行 正義」。 blockquote class="twitte ...
thezone
【日本】「執行正義」!! 日本農務系教授名字超中二
22 Feb 2024