{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 18 Nov 2022

黎到11月中,香港都仲係熱到夜晚要開冷氣先瞓得著,睇黎全球暖化問題真係好嚴重。但如果要講「全球暖化」帶來嘅好處,大概就係女仔可以著比堅尼嘅時間變得更長,各位男士有更多靚相可以睇。好似呢位「徳江かな」咁,11月先黎曬佢嘅比堅尼曬痕。

現年23歲嘅徳江かな自細就非常鍾意演戲,14歲就已經開始藝能活動,不過其演員之路就唔算順利,一直未有太多機會,於是佢喺2017年轉為挑戰水著寫真,首隻寫真DVD獲得Amazon同DMM兩大平台嘅銷量冠軍,令當時稚氣未除、甚至可以話有幾分「土味」嘅佢打響名堂,被稱為「平成最後的清純派」。

據徳江かな於訪問中講,當時佢去拍寫真,其實係為咗獲得人氣後轉戰戲劇,雖然依家仲未達到目標,但佢目前並無其他選擇,只能夠繼續勇往直前。事實上佢於寫真界嘅發展又的確唔錯,除咗穩定發行寫真DVD之外,仲分別於2018、2020及去年年尾推出三本個人寫真集。其實佢個人又咁性感,又鍾意演戲,好似都仲有一條路可以揀呀……?

IG:tokue_kana

早幾年新聞好流行提起「一帶一路」,不過隨住世界政局改變,最近期提起「一帶一路」,已經係解釋緊柬埔寨個KK園區究竟係點樣黎。新聞上嘅一帶一路冇人提唔緊要,日本寫真界就仲有人記得「一帶一露」,而佢就係日本IG ...
girls
【深夜】傳說中嘅一帶一露!似鳥沙也加首本實體寫真
29 Nov 2022
大家成日話香港媒體係標題黨,其實諗條夠搶眼嘅題目不嬲都係媒體嘅工作之一,好似我今日搵緊有咩女仔可以介紹畀大家時,就見到一個美女寫真上面竟然大大隻字寫住「透J之衝擊」。好地地一個女仔做咩要「透J」?莫非那 ...
girls
【深夜】這麼可愛的不是男子!日本寫真星「透」J之衝擊
28 Nov 2022