{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 18 Nov 2022

黎到11月中,香港都仲係熱到夜晚要開冷氣先瞓得著,睇黎全球暖化問題真係好嚴重。但如果要講「全球暖化」帶來嘅好處,大概就係女仔可以著比堅尼嘅時間變得更長,各位男士有更多靚相可以睇。好似呢位「徳江かな」咁,11月先黎曬佢嘅比堅尼曬痕。

現年23歲嘅徳江かな自細就非常鍾意演戲,14歲就已經開始藝能活動,不過其演員之路就唔算順利,一直未有太多機會,於是佢喺2017年轉為挑戰水著寫真,首隻寫真DVD獲得Amazon同DMM兩大平台嘅銷量冠軍,令當時稚氣未除、甚至可以話有幾分「土味」嘅佢打響名堂,被稱為「平成最後的清純派」。

據徳江かな於訪問中講,當時佢去拍寫真,其實係為咗獲得人氣後轉戰戲劇,雖然依家仲未達到目標,但佢目前並無其他選擇,只能夠繼續勇往直前。事實上佢於寫真界嘅發展又的確唔錯,除咗穩定發行寫真DVD之外,仲分別於2018、2020及去年年尾推出三本個人寫真集。其實佢個人又咁性感,又鍾意演戲,好似都仲有一條路可以揀呀……?

IG:tokue_kana

近日有機會同一個台灣車模傾計,佢話我知比起其他類型嘅模特兒,賽車女郎嘅體型、外表,甚至擺甫士熟練程度都會有更高要求,換言之做得車模嘅女仔都係業界高手。咁車模轉戰水著,又會唔會係所謂嘅「降維打擊」呢?今 ...
girls
【深夜】10頭身賽車女郎 「宇佐美なお 」跳入寫真界
24 Jun 2024
AKB曾經係日本偶像界首屈一指嘅天團,但近年因為Kpop興起以及團體內部問題,其人氣早已從高峰滑落。挽救團隊人氣嘅最快方法,或者就係捧出一位極具注目度嘅新代表人物。而今晚要介紹嘅呢位「正鋳真優」,或者就係佢 ...
girls
【深夜】被寄予厚望的AKB新星?「正鋳真優」名字超稀有
21 Jun 2024