{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  圖:互聯網
POSTED ON 21 Sep 2014

你話依家仲講「Ice Bucket Challenge」會唔會太Out?所以我其實唔係諗住同你講「Ice Bucket Challenge」囉!我要為大家介紹的,是一個早喺「Ice Bucket Challenge」出現之前就已經喺網絡上流傳的網上慈善籌款活動。

呢個籌款活動由英國男子James Brown發起,主要是呼籲大眾加強對睪丸癌嘅注意。活動名稱就叫做「Cock In The Sock」。「Cock」者,「雞雞」也;「Sock」者,「襪」也。好啦,「睪丸癌」+「雞雞」+「襪」,你諗到個活動係做咩架啦?



冇錯,佢就係要參加者赤裸全身(嚴格上淨係赤裸下半身都得嘅),再將你條「雞雞」放入隻襪入面,再自拍正面相一張放上網!

老老實實,呢個活動究竟有冇完成「引起大家對於睪丸癌的關注」的任務我就真係唔知,但可以肯定嘅係佢對於引起「大家對於外國男人雞雞的大小的關注」就好有效!因為你睇所有參加者隻襪入面都塞咗條木棍咁款架!


各位Gentlemen,係時候Show下Quali 啦!請出招!
唔少人應該都試過買衫中伏,尤其買平衫呢中伏機率就特別高!不過大多數人中伏,都係因為件衫黎到著上身同睇圖相差好遠,好少有人係著上身冇事,除嗰陣先中伏。 桐沢たえ係一名以「水上庭」為筆名出版小說嘅日本作家 ...
gags
【笑】日本美女作家「被困」旗袍 三張圖由性感變顏藝
30 Jul 2020
呢個係咪飲奶群組…定瀨嘢群組
gags
【有毒呀啲奶】傳北海道風俗孃心口播毒 可能接觸600人
26 Jul 2020