{ SKIP }
文:米  圖:互聯網
POSTED ON 30 Jul 2018

之前MenClub都同大家介紹過日本新出嘅不同類型「Cable Accessory」,又有動物系列、《Jump》角色系列、《寵物小精靈》系列等等,係就係好靚,不過基本上都啲「Cable Accessory」都係行可愛路線,堂堂大男人用起上嚟似乎唔夠Man喎,於是日本3C周邊廠商「ELECOM」就設計出男士一定Buy嘅「Cable Accessory」,就係Man到爆嘅「插頭系列」!

「ELECOM」設計嘅插頭Cable Accessory因為太有創意,於是喺網上瘋傳,大家都估唔到,原來插頭都可以拮落手提電話度,認真夠創意!

不過目前官方未公布發售日期同Cable Accessory嘅價錢,唔知遲下香港又會唔會有得買呢?
由中國Cosplayer「千夜未來」所演譯嘅「庫巴公主」性感又可愛,難怪日本網民見到會咁歡喜!
gags
終於來了!可愛又性感的「庫巴公主」cosplay!
08 Oct 2018
「小白」X「不理不理左衛門」公仔喺9月10日已經喺日本各大夾公仔店上架,鍾意佢嘅就努力夾佢返黎喇!
gags
日本夾公仔機新品!「小白」X「不理不理左衛門」公仔
28 Sep 2018