{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 24 Nov 2018
日本學生最出名係咩?當然就係可愛啦!可愛到日本有好多選美比賽都係針對學生群而舉辦,而且唔止大學,就連高中生亦一樣有得玩。好似呢位來自北海道嘅中森千尋就係參加日本高中生選美活動而聞名啦!

中森千尋1999年9月先出世,即係啱啱19歲冇幾耐,出身於北海道嘅佢上年初參加「日本最可愛女子高校生」比賽,成為關東區冠軍,最後雖然贏唔到全國冠軍,但亦得到特別賞,亦因為呢個比賽,大家就注意到呢個氣質相當獨特嘅少女。而最吸引人嘅就係佢眼大大皮膚白白咁雖然可愛,但一對斜飛鳳眼就加咗幾分英氣,斜望人時更加有幾分睨視嘅邪氣!難怪啲人話佢唔係「關東最可愛女高校生」,而係「關東最可愛小惡魔」啦!如果可以執一執啲牙就更加完美啦!

唔止個樣呀,佢身材都幾惡魔架!雖然只有153cm高,但日本網上推測佢有E Cup身材,睇相亦發現佢事業線唔淺。而佢自己就話想做聲優,但「除咗AV同要裸體之外嘅工作都會做」,即係水著係冇問題架!咁似乎佢嘅性感靚相就陸續有黎啦!
chR18oO on Twitter
擺動一定相當有力!
girls
鋼腰極迷人 Stefanie Knight
18 Dec 2018
叔叔帶你上天台講故仔呀下!
girls
說故事的美女 超可愛台妹「珊迪」
17 Dec 2018