{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 13 May 2019
同其他地方相比,香港嘅藝人有一個特色,就係通常都只能做好一樣嘢:唱歌好嘅演技就麻麻地,演技好嘅跳舞可能又麻麻地,唱歌跳舞都好就可能個外型麻麻地,樣樣都做得好嘅就已經上咗神檯唔使做。但外國唔知係人多啲定咩,樣樣都唔錯嘅Artist都不在少數,好似呢位Morgan Harvill就係其中一個啦!

Morgan雖然唔係出演過好多電影,但都算係一個喺IMDB有自己專頁嘅年輕演員,而佢同時亦係一個有32.5萬Followers嘅網紅,佢Instagram嘅自我介紹「I post my voice & my face」就明確地指出佢嘅特點。睇佢喺Instagram上Post嘅片,仲要真係唱得幾唔錯,再加上塊(雖然包咗啲)都算甜美可愛嘅臉蛋,同頗為豐滿嘅身材,都稱得上係面面俱「圓」!又做戲又唱歌又好睇,話唔知會成為一代巨星喎!

morganharvill on Instagram
好多時受付嬢都係客人到達時對公司嘅第一印象來源,所以唔少公司都會搵靚女去做,有啲甚至靚到可以去做寫真偶像!
girls
原櫃檯姐姐變寫真偶像 「海里 kairi」
22 Feb 2020
成日話東歐多美女,但其實中歐都有唔少盛產美女嘅國家,例如波蘭就係其中之一!
girls
波蘭清秀美人 「Jadwiga Koc」
21 Feb 2020