{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 16 May 2019
早年深夜系列尺度較大嘅時候,我好鍾意因應啲女仔嘅國藉起個「字頭」出黎,咩「越南越愛」、「俄羅多姿」盛盛盛咁,但其中有一個字子頭係我諗到好耐,但因為搵唔到嗰個國家有咩靚女而一直都冇用過——直到依家!

呢個「Ellie Lou」Instagram網名叫「Fitykitty」,我唔知點解佢有咁多個名,但憑佢用「高棉話」黎寫自己IG上嘅自我介紹,我就相信佢係一個柬埔寨人,而且係一個有著過份身材嘅柬埔寨美女!一般黎講見到佢呢啲漫畫先有嘅身材,大家都當佢有後天加功過,但佢就曾經喺其中一個Instagram貼文中話自己係「Natural Body Natural Mind」,佢又究竟有幾Natural呢你估?

fitykitty on Instagram
成日話東歐多美女,但其實中歐都有唔少盛產美女嘅國家,例如波蘭就係其中之一!
girls
波蘭清秀美人 「Jadwiga Koc」
21 Feb 2020
大眼圓面睇落相當可愛。而且佢身材仲要鬼咁好,上圍豐滿唔在講,仲有對緊實大腿!
girls
越南可愛Coser 「Hain Moe」
20 Feb 2020