{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 21 Aug 2019
正當香港人忙住開(或被開)某啲嘢嘅同時,7月外國最流行嘅或者就係所謂「Bottle Cap Challenge」,即係用腳踢開個樽蓋呀!呢個Challenge後期就演變為各種唔係用手嘅開法,其中台灣有位網紅「小嗨」都有參與,成就咗以下呢條可能係最好睇嘅「Bottle Challenge」片!

呢位「小嗨」,其實係一名軟體工程師,但相信各位男同事見到佢咁嘅身材都即刻會變哂做「硬體工程師」。雖然佢身型有啲微胖,但換黎嘅就脂肪量十足嘅上圍,唔好講用黎開樽蓋,開西瓜我估都可能得呀!而除咗靚相之外,小嗨亦有同台灣魔術師Youtber「Davio」合作拍攝影片,以佢呢個身材再加件小背心,就算只係跑個步都別有一番吸引力!

littlehighlife on Facebook

stilleecho on Instagram

成日話東歐多美女,但其實中歐都有唔少盛產美女嘅國家,例如波蘭就係其中之一!
girls
波蘭清秀美人 「Jadwiga Koc」
21 Feb 2020
大眼圓面睇落相當可愛。而且佢身材仲要鬼咁好,上圍豐滿唔在講,仲有對緊實大腿!
girls
越南可愛Coser 「Hain Moe」
20 Feb 2020