{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 02 Jul 2020

同男人講起「加勒比」,佢可能會諗起「無碼」;同佢哋講起「加勒比海」,佢就會同你接個「盜」字上去,某程度上都反映緊大家對呢個美州渡假聖地嘅認識有幾咁貧乏。想了解多啲加勒比海嘅吸引之處,就由睇下呢個「Leidy Amilia」開始啦!

圖片:leidy.amelia on Instagram

1994年出世嘅Leidy今年26歲,來自加勒比海國家古巴,目前就住喺美國邁阿密。與大家印象中嘅中南美州女仔一樣,佢都擁有一身均勻嘅古銅色肌膚、精美的五官,但同大家印象唔同嘅,係佢有別於身形普遍豐腴嘅中南美州女仔,擁有一副緊實而且睇相都覺得充滿彈性嘅身材,難怪IG上有超旖20萬Fans,「某個不能說的APP」上又有幾萬,就連「丹爺」Dan Bilzerian都曾經攬住——真係攬住」——佢四圍去啦。

圖片:leidy.amelia on Instagram

leidy.amelia on Instagram
有好多人問我,喂文青,究竟個IG點樣可以多人Like啲?好簡單,你夠靚,又有人幫你Promote下就得架啦!
girls
【台灣美女】個半月十倍人Like 台妹「CrazyTipsy1009」
11 Aug 2020
OK我知作為男人嘅你哋對佢啲豐胸丸冇興趣,但你對佢另外兩樣出品就應該有好大興趣
girls
【台灣美女】最佳自我代言人 「Donna奶妹」
07 Aug 2020