{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 27 Jul 2020

選舉將近,好多熟口熟面但好耐冇見嘅人又出返黎——例如當年同楊岳橋譜出一段佳話嘅「娥姐」今年又捲土重來!嗱我知大家未必想見到呀娥姐個樣,所以放心下面冇佢嘅相,但大家記唔記得當年有個大馬女仔,因為同娥姐同名而一時間聲名大噪呢?依家娥姐出返黎,我哋係咪都好應該去睇下來自大馬嘅「娥妹」呀?

圖片:yueer_moonlover_ on Instagram

來自大馬嘅陳玉娥 (Moon) 本身就已經係個火辣網紅,後來又因為同「娥姐」撞名而暴紅,早年更曾經參加大馬地區嘅《國際華裔小姐競選》大熱奪冠,成為林宣妤嘅師妹,更加一度有傳佢會黎香港加入大台,最後就應該係冇咗回事。反正近年Moon就專注經營自己嘅網紅事業,幕前演出似乎就唔算多,但個IG都一樣有好多嘢睇嘅!

圖片:yueer_moonlover_ on Instagram

yueer_moonlover_ on Instagram

有好多人問我,喂文青,究竟個IG點樣可以多人Like啲?好簡單,你夠靚,又有人幫你Promote下就得架啦!
girls
【台灣美女】個半月十倍人Like 台妹「CrazyTipsy1009」
11 Aug 2020
OK我知作為男人嘅你哋對佢啲豐胸丸冇興趣,但你對佢另外兩樣出品就應該有好大興趣
girls
【台灣美女】最佳自我代言人 「Donna奶妹」
07 Aug 2020