{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 31 Jul 2020

曾幾何時每次有人唱周杰倫首《哪裡都是你》唱到最後一句「我們都在等雨停」,側邊都仲有條友懶好笑咁問:「邊個叫雨停?」呢個問題堪稱K房第一難題,但今日我搵到答案啦!原來呢個世界真係有個靚女叫「雨停」!

圖片:hi_821821 on Instagram

今年21歲嘅雨停來自台灣,係一個身高158cm,但號稱有160cm嘅長腿小姊姊,曾經多次因為啲靚相而被台灣媒體報導。曾經做過Showgirl嘅佢除咗有可愛美貌,同有如美肌功能開到爆嘅皮膚,以及一對長直白滑嘅美腳之外,佢亦似乎非常鍾意啲偏門運動,例如滾軸溜冰同實彈射擊,睇到佢人仔細細拎住支又粗又黑又長嘅槍真係…好羨慕台灣可以玩實彈射擊!

hi_821821 on Instagram

hi_821821 on Instagram
有好多人問我,喂文青,究竟個IG點樣可以多人Like啲?好簡單,你夠靚,又有人幫你Promote下就得架啦!
girls
【台灣美女】個半月十倍人Like 台妹「CrazyTipsy1009」
11 Aug 2020
OK我知作為男人嘅你哋對佢啲豐胸丸冇興趣,但你對佢另外兩樣出品就應該有好大興趣
girls
【台灣美女】最佳自我代言人 「Donna奶妹」
07 Aug 2020