{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 14 Aug 2020

呢個世界有種女仔被稱為「小清新」,大概即係講緊啲樣貌甜美、鍾意著白色紗裙、身材唔豐滿甚至可以係平平冇奇嘅女仔。但今日要介紹呢位「小清欣」就唔同,最起碼,佢一啲都唔「小」先。

「小清欣」喺IG上自稱「大麻系藥師模特」,點解係大麻我就唔知,但睇佢嘅IG Story的確可以知道佢喺藥店或者診所之類嘅地方返工,而睇佢IG啲相亦可以見到佢「模特」嘅部份——又或者主要黎講係睇到佢心口嘅部份!因為佢樣貌雖然絕對唔差,單眼皮亦有自己特色,但相比之下佢豐滿到遮都遮唔住、而佢亦冇諗住點遮嘅上圍,就實在係太太太搶眼!清唔清新我唔知,肯定唔係「小」先囉下嘛?

xinxin.yee on Instagram
大家試幻想一下:假設你以下呢個黎自韓國嘅「sehi_rang」一齊喺屋企,而佢上身就著住一套露出南半球嘅超緊身仲有啲透嘅學生運動服,下身就係一條高衩露臀褲,咁你覺得叫佢做啲咩?我就會叫佢去砌嘢唔係你諗嗰種砌, ...
girls
【韓國美女】一齊喺屋企砌嘢 韓國小網紅「Sehi_rang」
22 Sep 2020
ViuTV近日播出嘅《鬼同你上位》,有鬼睇又有女睇,當然就吸引唔少觀眾,入面風格各異但一樣We嘩鬼叫嘅美女們亦人氣上升。其中就有呢位陳康琪Odilia啦! 圖片:ooodiliaon Instagram Odilia其實係前女子紅 ...
girls
【香港美女】《鬼同你上位》靚女之一 」陳康琪 Odilia」
18 Sep 2020