{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 18 Aug 2020

台灣靚女源源不盡,久唔久就會喺網上爆出一埋新人,但我知道你哋實有人睇到佢哋啲相就會話「唓,啲台妹大眼仔濃妝Filter加P圖啫!嚇我唔到嘅!」,咁你又有冇興趣睇下佢哋嘅素顏?

圖片:95_mizuki on Instagram

台灣美女「林襄」(95_mizuki)以可愛樣貌配優秀身材而成為台灣網絡熱話,多次被Post上台灣PTT討論區之外,亦有人話佢好似高雄市議員黃捷,更有「巨胸版黃捷」之名;另外佢又係台灣當紅Youtuber「反骨男孩」成員孫生嘅緋聞女友,早前有指佢哋當街鬧交又係八卦熱話,總之就係各種原因令佢個IG於兩年間暴升至依家超過44萬Followers。

咁你話佢係咪「大眼仔濃妝Filter加P圖」?佢緋聞男友孫生早前就Post咗一張佢嘅「素顏零P圖相」,睇完之後你自己決定啦。

在 Instagram 查看這則貼文

孫生(@soon6669)分享的貼文 張貼

圖片:95_mizuki on Instagram

95_mizuki on Instagram
大家試幻想一下:假設你以下呢個黎自韓國嘅「sehi_rang」一齊喺屋企,而佢上身就著住一套露出南半球嘅超緊身仲有啲透嘅學生運動服,下身就係一條高衩露臀褲,咁你覺得叫佢做啲咩?我就會叫佢去砌嘢唔係你諗嗰種砌, ...
girls
【韓國美女】一齊喺屋企砌嘢 韓國小網紅「Sehi_rang」
22 Sep 2020
ViuTV近日播出嘅《鬼同你上位》,有鬼睇又有女睇,當然就吸引唔少觀眾,入面風格各異但一樣We嘩鬼叫嘅美女們亦人氣上升。其中就有呢位陳康琪Odilia啦! 圖片:ooodiliaon Instagram Odilia其實係前女子紅 ...
girls
【香港美女】《鬼同你上位》靚女之一 」陳康琪 Odilia」
18 Sep 2020