{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 09 Dec 2020

日本美女多如恆河沙數,就算只係計水著女優都係人材輩出,堪稱真正嘅一「波」未平一「波」又起,所以如果想殺出一條血路,樣靚身材正都未必係最有效嘅方法。好似今晚要介紹嘅呢位水著女星咁,就用咗一個與別不同嘅方法——人物設定。

圖片:hcupadman on Instagram

首先,標準上面嘅「H Cup廣告Man」唔係我安畀佢嘅稱號,而係呢個寫真女星真係用「Hカップな広告マン-ありぺー (H Cup廣告Man Aripei」呢個名黎做藝名。據佢於個人IG及接受日本雜誌訪問時話,佢平日就係日本一間廣告公司嘅職員,但一除衫就會化身成「H Cup廣告Man」造福世人 (呢句我加嘅)。你可能會問,佢呢個身份會唔會係假嘅呢?我唔知,我淨係佢話自己「H Cup」就唔多準確,事關人佢真正嘅身材「H Cup以上接近I Cup」——I呀各位,I呀!第九個英文字母呀,你想唔想像到係咩質感呀?再加條據報23吋腰,呢個身材冇得輸啦!

圖片:hcupadman on Instagram

睇返佢個IG,最早其實係2018年就已經開設,但IG都只係得唔夠一萬人Follow,係到今年11月登上《週刊Playboy》先叫有返啲名氣。我知佢個樣有啲太成熟,亦未必係大家心目中嘅靚女,但其實都幾親切呀!最重要係「HCup以上接近I Cup」喎!I喎!

hcupadman on Instagram
出口亜梨沙今年28歲,以水著寫真女星嚟講唔算後生,但個份輕熟女人味絕對唔輸蝕比二十出頭嘅青春少女。一舉手,一投足,都散發著誘人女人味,令人難以抗拒。 大家可能都出佢姓氏感到好奇,「出 ...
girls
【深夜】輕熟日本美人「出口亜梨沙」
15 Jan 2021
Youtube演算法真係好神奇,早幾日先睇完畫畫片,今日竟然建議我睇砌高達,或者可能兩者都係「藝術」活動啦。就算大家未砌過/唔識砌高達都唔緊要,希望你睇完以下呢個Youtube Chaneel就會理解砌模型嘅樂趣。 ...
girls
【深夜】日本砌模型Youtube Channel介紹
14 Jan 2021